emmaellerva

Alla inlägg den 11 juni 2012

Av EEmma :D - 11 juni 2012 20:25

Japp, saker jag stör mig på, hatar, tycker illa om eller bara har en massa åsikter om. 


Ni behöver inte ta illa upp om ni inte känner för det. Tar ni illa upp är det ju bara ett bevis på att ni känner er träffade och då kanske ni skulle ta och tänka över ert beteende. Det finns något som kallas yttrandefrihet och är en av sveriges grundlagar. Vilket innebär att jag får säga vad fan jag vill så länge jag inte kränker någon. Det finns också något som heter åsiktsfrihet och är också en av sveriges grundlagar vilket innebär att jag får ha vilka åsikter jag vill. Precis som att ni får tycka och tänka vad ni vill om mina inlägg.


Kränkt måste vara nya mode ordet. Alla är kränkta till höger och vänster. Bara man tittar på någon på fel sett blir dom sååå kränkta och, oj, världen går under. Jag tycker att folk är lite gnälliga. Man behöver inte ta illa upp för allting. 


Dom som tror att de är bättre än alla andra...:

Dom som inte är så perfekta egentligen men de ska vara snyggast och snällast. De bråkar aldrig med någon och de säger bara de där bra sakerna som ingen bryr sig ett skit om. Dom som fejkar och alltid är så snälla mot alla. Trotts att de är så jäkla falska, Det är dom som, trist men sant, räknas till de populära och alla vill vara vän med dom. 

...Och dessutom är utseende fixerade...:

Det är oftast dom som har mycket smink och gnäller över att de inte har tillräckligt. Dom som solar solarium mitt i vintern för, Omg, de är ju såååå bleeeka! Vad är felet på att vara blek på vintern!? Det är ju 1000ggr snyggare än att vara fejk brun och se ut som om man har varit på semester på solen medans alla andra är normal bleka efter som att det ÄR mitt i vintern, solen går upp när man går till skolan och går ner när man kommer hem. Det är ju inte så att folk tittar på en och tänker: Oj, shit vad blek hon är! Det är ju Januari och allt! Nej, så är det inte. Men när någon kommer med fejk bränna tänker jag iaf: HAHAH! Fy fan vad fult xD Ser ju inte ens naturligt ut ju!

...Och hatar på oss som accepterar folk vare sig de är fula eller inte:

Dom sitter säkert och gnäller på oss och tycker att vi är fula och inte bryr oss om vårt utseende. Men det gör vi ju. Vi är bara inte utseende fixerade. Vi klarar av att umgås med personer som inte är de snyggaste slamporna som har legat med halva skolans killar. Man behöver inte visa bhn och brösten, vara pinnsmal, ha shorts som är nästan obefintliga och man behöver inte ligga runt med alla killar för att få bekräftelse och vara populär. Åtminstone inte om man bara vill bli accepterad för den man är.


Tuffa gänget som leker coola.

Med andra ord, Dom som lyder under en feg ledare som inte vågar stå för sina misstag, och faller för grupp trycket. 

Utifrån syns dom som gangsters. Men vad är coolt och tufft egentligen? Är det att förstöra, falla för grupptryck och sen inte våga stå för vad som är rätt och fel. Eller är det att våga stå för vad man gjort och inte falla för grupptrycket. Och kommentaren; äh, kom igen, jag tror inte du vågar göra det. Då vill ju inte personen verka feg så den går med på det. Ja. men toppen! Den kommentaren är så omogen. Det är en jävla skillnad på att VÅGA göra något och att VILJA gör något. 


Players, otrohet, omogenhet och feghet: 

Men usch, vad är felet på folk!? Kan man inte bara avrätta alla players? :D Och när de sen inte klarar av att ens se på sin förra. moget. men aaw, kan du inte stå för vad du tycker? Vara otrogen och sen försöka få tjejen att inte fatta att något har hänt igenom att bry sig extra mycket om henne och säga: Jag älskar dig 60gg i timmen och inte ens veta vad det innebär. Neeeej, när det blir lite svårt är det lika bra att byta tjej, Jaaa, det måste ju vara lättaste lösningen, och sen inte våga titta på sin förra ens en gång, neeeej, det kan inte vara lätt, putte nutt :3 Världen vart är vi på väääg? Var inte otrogen om du inte klarar av att dölja det. Säg inte: Jag älskar dig om du inte menar det. 


Så mycket som jag vill skriva men jag har inte tid så jag ska fortsätta på detta inlägget imorgon ^^

Av EEmma :D - 11 juni 2012 20:18

Men nu är ni ju rätt duktiga på att kommentera, fortsätt så bara :)


Nu när jag har super ont i huvudet har jag ju typ massor att skriva! Så mycket som jag stör mig på som jag måste få skriva av mig om ^^ 


Hästarna till bete idag :) Det gick faktiskt okej att ha alla 4 hästarna i en hage. Nu ska ju inte dom gå ihop sen. Men Dökkis är så jäkla ego, han ska ha tjejerna för sig själv och Nasse får inte komma nära. Han var duktig att lasta. Även fast han typ aldrig har åkt transport. Duuuktig kille :3 Fotade en del också. Men jag ska redigera till bilderna först sen sak ag lägga upp dom. Vilket blir typ imorgon.


Bara för att jag har världens finsaste heeest ^^

 


Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards