emmaellerva

Alla inlägg den 30 juni 2012

Av EEmma :D - 30 juni 2012 13:16

...Tänker jag ha som ursäkt om någon påpekar att jag råkar titta lite för mycket snettrakt fram ;) Bästa utsikten någonsin! hehehe ;) Sen har jag världens bästa glasögon också, ingen ser vart jag tittar. Sen har jag kommit på att om jag sitter med mobilen speglas de snygga grannarna i solglasögonen, och solglasögonen speglas mot skärmen, så jag kan alltså sitta och titta nonstop och det ser ut som att jag tittar på mobilen. Fan vad smart! :D Jag borde bli spion eller något ;) 


Jag är inte rädd för åska och oväder och sånt skit men när det regnar och blåser så villavanen skakar och man inte hör något annat än regnt blir man lite små skraj. 

Jag är inte rädd för åska, definitivt inte. Meeeen, när blixten slårn ner 10m bort och det skakar i marken måste jag erkänna att jag blev rätt panikslagen ;)


Men nu är det fint väder, skönt att det fläktar lite annars hade det varit alldedes för varmt. Men jag ska inte klaga :P 


Ska till pappa sen i 2 veckor.

SKA till Falsterbo också. Jag har planer på att börja tävla lite lätt i hoppning med fuling till hösten. Jag får se lite hur det gpr med träningen fram tills dess antingen blir det ClearRound 40cm eller CR 50-60cm. Känns rätt bra att börja där. Jag blir så stoly när jag tänker på det är jag som har tränat honom i hoppning från grunden. Han var ju rädd för attt hoppa tidigare och nu ska vi tävla till hösten! Känns så bra! :D 

Men jag ska antagligen köpa en marinblå luva till fulingen som jag ska ha på tävling. Fast han är ganska röststyrd osv. Men om det är inne tävling på ridskolan vill jag inte att an ska bli rädd för ljudet som blir när man stänker upp grus på väggarna eller hinderna. 

Han skyggar på ridbanan in mot mitten när jag ska galoppera efter som att han reagerar på ljudet av grusen som stänker ut i buskarna. 


Fram tills tävlingen ska jag träna mycket med bommar och cavaletti så att han bygger muskler och tränar bakbenenstekniken. 

 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards