emmaellerva

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av EEmma :D - 28 juni 2012 14:24

Nästan besöksrekord för denna månaden igår! Så chill, får faktiskt tillbaka lite lust att blogga nu :)


Jag ska faktiskt försöka tona ner kaxigheten och självsäkerheten som jag har här i bloggen och undvika att blogga när jag är på dåligt humör ;) 

Fast jag kommer fortsätta med: Störningsmoment i vardagen ändå ;) För jag har ju fortfarande rätt mycket åsikter im saker och ting som jag måste få ur mig annars exploderar jag :)


Nu fattar inte jag hur jag lyckas bränna låren men smalbenen och vaderna är lika bleka fortfarande? Det brukar ju normalt sett vara tvärt om. Men ja, det förvånar ju inte mig att jag klarar av något det iaf....Jag brukar lyckas med det mesta jag ^^ Som att bli solbränd på låren efter var jag har haft datorn. Jag har inte blivit brun på benen alls på hela sommaren. Men nu, nu när jag sitter med datorn i knät en halvtimme passar benen på att bli bruna. Och förbli vita under datorn ;) 

Jag har haft samma ring på mig hela veckan, heeela tiden efter som att jag är rädd för att tappa bort den om jag tar av den. Så jag kommer säkert få bränna efter den också. ;)


Var på Lådbildlandet med bröderna idag. Jag har gjort roligare saker i mitt liv och jag kan komma på roligare saker att göra en hel förmiddag. Men vad gör man inte för sina syskon.....Det var inte kallt och blåsigt detta året iaf. Om man nu ska komma på något positivt här.


Jag kommer inte på någon musik att lyssna på....Jag har 12 timmar musik på datorn och ingenting passar mig idag. Sen har jag på något underligt vis tappat bort mina röda hörlurar som jag la i sängen innan vi åkte idag. Hum. hur kan man tappa bort ett par röda hörlurar som man lägger på sängen? Det är nog också bara jag som lyckas med det skulle jag tro :P


nej, jag har inget bättre :P

 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards