emmaellerva

Alla inlägg under oktober 2012

Av EEmma :D - 17 oktober 2012 21:42

Älskar den snubben asså. Och hans musik för den delen. Slänger in ett Grattis också efter som att han fyller år idag. <3
 



Av EEmma :D - 17 oktober 2012 20:48

Vad det var skitit bakom min soffa. När dammsög jag där senast? 


Jaja, skit samma. 

Engelska prov idag. Det gick väldigt bra! Eller det kändes väldigt bra iaf :) Vi skulle skriva en text på ca 100.150 ord. Jag räknade lite snabbt och fick det till över 200....Tror ni man kan få avdrag om jag skriver förmånga ord? Och så räknade jag Didn't, I'll och sånt som ett ord.


Imorgon är det tandläkaren igen. Ska åka hela den långa vägen in till stan för att bara gapa. Eller nu får jag väll visserligen bita igen efter som att det är hur jag sätter ihop käkarna  dom ska kolla. JAg har bitit likadant i 14 år och nu kommer dom på att jag har över bett. tydligen.  Vad lönt om dom säger: Nej, det är inget fel här. Hejdå.

Tänk om det blir så ;) Hade ju vatt skönt och slippa tandställning. Jag missar tekniken :D Sen ska dom andra i klassen simma och det ska inte jag, HA. Jag badar inte med klassen och så är det bara. 

Men jag ska in nån måndag sen bara så att dom ser att jag kan simma detta året också eller om jag helt plötsligt efter 9 år inte kan simma längre. 

Varför ska man varje termin bevisa att man kan simma. Som om det skulle förändras på ett halv år -.- 

-Ja, förra terminen kunde jag simma jätte bra och så men nu har jag glömt hur man gör! Jag kan verkligen inte! Det går inte jag sjunker som en sten. 

Jag menar, hur troligt är det? 

Och skridsko åkning. Det är också obligatoriskt varje år. Varför? Jag har kunnat det i 10 år och jag tror inte det har förändrats detta året heller. 

Meningslöst.


   

Av EEmma :D - 16 oktober 2012 20:21

Jag drömmer nästan varje natt. Innan ett tag var det bara bra och roliga drömmar.


Nu är det mer "verkliga" drömmar om vardagliga saker som har hänt eller ska hända. Fast med overkliga inslag. 

Inatt drömde jag att vi skulle spela in en fortsättning av vår "Skräckfilm" Och jag hade bara varit avsvimmad och Sofia var verkligen död och kom tillbaka som en zombie när vi skulle filma. 

Sen drömde jag att jag var tillsammans med en kille i klassen och att mitt ex var jätte svart sjuk. Men han är aldrig riktigt med i mina drömmar, han är bara som en skugga i bakgrunden. 

Vaknade till lite snabbt och fortsatte drömma att jag skulle gå till macken på rasten.

Vaknade till snabbt igen och började drömma att jag skulle till skolan på morgonen och jag kollar på klockan och den är 07.21, vänder mig om och kollar mig i spegeln sen kollar jag på klockan igen och den är 07.34 och jag missar bussen. . 


Sen vaknar jag upp ordentligt och är helt svettig, torr i halsen och täcket är i en ända röra. Dessutom har jag en obehaglig känsla i kroppen hela dagen sen. 


Innan brukade jag drömma längre drömmar och minnas hela men nu är det bara korta bitar som jag minns. 

Jätte obehagligt.


Saker som brukar vara återkommande i mina drömmar:

- Jag drömmer ofta att jag missar saker, bussar, prov...

- Folk kan i många drömmar inte se mig eller jag är helt ensam, verkligen helt ensam. Som om jag inte är i den världen i drömmarna utan mer i en parallel värld som ett spöke eller liknade.

- Det händer minst en gång i veckan att jag drömmer att jag är tillsammans med någon eller kysser någon, olika personer varje gång så jag tror att jag snart ha kysst alla i klassen (och en hel del andra)  i mina drömmar. 

- Dom drömmarna började i slutet av mitt förra förhållande. Min dåvarande pojkvän var alltid med i drömmarna och såg men han gjorde inget. 

- Mitt ex förövrigt är alltid mer som en skugga. Han gör inget, säger inget, Han bara står och tittar tomt. I alla drömmar han är med i. 

- Jag drömmer ofta att jag går till macken. Den ligger på ett annat ställe och ser annorlunda ut. Exakt likadan i varje dröm. 

- Jag har verkligen ingen kontroll i drömmarna, Jag har ingen egen vilja. Jag bara hänger med i drömmarna. 

- Antingen är det morgon eller eftermiddag/kväll.


Jag brukar vakna med en obehaglig känsla, svettig torr i halsen. Täcket och filten är i en ända röra. 

Oftast tycket jag att det känns obehagligt att gå och lägga mig efter som att jag vet att jag kommer ha dessa drömmarna. 


Innan har det bara vatt lite men denna månaden har det bara blivit mer och mer. Läskigt :P

 



Av EEmma :D - 16 oktober 2012 20:11

I ett helt år har Dökkvi stått hos Sofia. I ett helt år har det varit jag som har tagit hand om honom. Ehm,.. Ja, det har gått upp och ner...


Jag firade det med att köpa ett choklad på rasten trotts att jag bestämt mig för att spara mina sista pengar fram till jul nu. Haha, men jag måste ju fira ;)


Nu har det vatt så sjukt kallt. Jag har börjat rida med vinter jackan nu. Redan.

Denna bilden togs för ca ett år sen och där är det inte ens nästan kallt :o

   

Av EEmma :D - 16 oktober 2012 20:07

Hej 

tja

tjena

läget? 


Vi hade matte prov idag. Jag tror att det gick bra faktiskt. Jag kunde det mesta så jag hoppas att jag blir godkänd iaf. 

Jag fattar inte ens varför jag skriver om att jag halkar efter mer och mer i skolan. Går från att ha väldigt bra på prov till att hålla tummarna för att jag ens blir godkänd. Och det med hemkunskapen. Som att jag är stolt över att det går sämre och sämre? Nej. Jag är inte stolt över att få 3 rätt på ett prov. Jag är inte stolt över att inte fatta något som har med skolan att göra. Jag är inte stolt över det. 


Jaja, jag borstade min skitgris i över en timme idag, klippte hovskägger, älgskägget och öron luddet så nu är han en rengris ^^ Hoppas att han kan hålla sig hyfat ren tills på söndag. 

 


Av EEmma :D - 16 oktober 2012 13:01

smack that, all on the floor. Smack that, give me some more. fan vad det var längesen jag hörde den låten. nu haben wir idrott men jag pallar inte va med nu när jag är förkyld. lite förkyld är jag. faktiskt ;) men nu ska jag ta tag i detta och göra lite fysik uppgifter. Fysik är det ända jag fakiskt har hyfsat bra betyg i så jag får hålla hårt i det ;)

Av EEmma :D - 15 oktober 2012 20:44

   

*Host* FrWe. *host*
               

Av EEmma :D - 15 oktober 2012 19:15

Det har regnat konstant hela dagen och Dökkvi hade lera upp till knäna och i ansiktet. Och i öronen....Täcket var helt genomblött också. Så tills det har torkat får han ha vinter täcket. Så jag behöver ett nytt regntäcke så att man kan byta mellan dom. Kanske får fixas i helgen? Vi måste ändå köpa ny havre. :)


VI red lite dressyr i grustaget men då blev Dökkvi jätte sur för att Nasse fick ju galoppera och det fick inte han, för då ville jag att han skulle jobba ordentligt i trav. Haha. Massa trams. Han bockade bara 2 gånger och det gör han inte om hoppas jag. Han har egentligen accepterat att han inte får tramsa men han ska ju testa om det går ändå. Jag har börjat dra honom i öronen när han är olydig när jag rider ;) Fast bara lite lätt när han verkligen är dum som när han kickar, bockar eller halvstegrar. Jag hade ju jätte mycket problem med det ett tag. Det stämmer nog det där med att det tar ca 1 år att rida in sig opå en häst och ja, jag skulle vilja påstå att jag kan hans trix nu ;)


Sen galopperade vi fett mycket och han gick i en sån härlig balanserad och kontrollerad halv ökad galopp. Så fin var han :D 


Jag har fått bra balans det senaste året också. Innan ramlade jag av en gång i veckan nu lyfter jag knappt från sadeln när han tramsar eller blir rädd. Stolt över mig själv ;)

 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards