emmaellerva

Alla inlägg under oktober 2012

Av EEmma :D - 15 oktober 2012 19:12

BÄSTA DAGEN PÅ HELA VECKAN JUUU :@

Men den är rätt chill ändå efter som att vi slutar tidigt. Fast det var nog det ända som är bra med måndagar..

Bästa dagen måste nog vara Fredag för då har man hela helgen att se fram emot. Jag älskar att ha saker att se fram emot. Denna veckan kommer vara awesome efter som att jag ska tävla på söndag :D


Det har regnat hela dagen och när jag kom hem från stallet såg jag ut som jag duschat med kläderna på. Älskar hösten...........................


Vi har jätte mycket läxor var av hälften skulle varit inlämnat idag. Vi har också massa prov och jag har inte en ända bok eller häfte med mig hem. Jag har så ont i huvudet så läxorna hade nog inte blivit gjorda ändå. Jag vågar knappt få tillbaka hemkunskaps provet. Jag har vatt med på genomgångar och så men jag kan tänka mig att jag såg ut som ett frågetäcken när jag fick provet. Jag svarade på 5 av 12 frågor så jag får väll typ max 3 poäng. Fan också. Jag måste ta tag i skolan och läxor för just nu går det bara neråt. Jag har alltid varit en av de bästa i klassen men nu på högstadiet och nu i åttan har det blivit 10000ggr svårare och 48742ggr högre krav. 

Jag har inte riktigt tid att göra det hemma. Bussfan kommer 10 min senare och dom 10minuterna spelar jätte stor roll. Dökkvi kan jag ju inte bara strunta i heller han måste ju tas hand om och motioneras vilket jag gärna gör efter som att jag älskar honom, jag blir glad och lugn när jag är i stallet. 

Jag blir så stressad. Jag hinner inte leva. Jag är alltid trött, har alltid ont i huvudet, humör svängningar, ingen aptit eller något. 

Jag behöver lov känner jag :P

 

Av EEmma :D - 14 oktober 2012 19:43

Videon där jag och Sofia blir mördade ;)

Av EEmma :D - 14 oktober 2012 17:22

Japp, jag och Sofia har blivit mördade idag ^^ Och jag har fortfarande blodsmak i munnen. 

Fast nu är det så att vi har spelat in en "skräckfilm" och blodet var ketchup, soja och vatten. Testa inte det hemma barn, det smakar förjävligt :P

Jag säger till när videon kommer upp också ;)


Efter det red Sofia och jag ut. Båda 2 var super trötta. Sen var det halt på grusvägen så Dökkvi halkade till men det var inte så farligt sen på en annan stig halkade han igen och då var jag helt säker på att vi skulle gå omkull för han gick verkligen ner på knä och la nästan bringan i marken. Men förutom det så gick det jätte bra. Han var lite slö dock.


Jag kan inte bestämma mig för om jag ska spela Sims3 ikv eller om jag ska försöka kolla klart på Amarican Pie. Det har tagit mig en vecka att kolla på den nu jag har inget tålamod när det gäller filmer. 

 

Av EEmma :D - 13 oktober 2012 19:09

Jag sa ju tidigare att jag har ont i handen. Och eehm, Jag har inte ont längre men jag har ett hyfsat asstort blåmärke. 

Och det är så löjligt! Att få blåmärken av att bli slagen är sin sak men att få blåmärken i handen efter att ha slagit någon........Inte så jävla lyckat. 

Jag var så galet arg så jag minns inget. Minneslucka. Jag stod och skadade, så arg var jag. Men gud jag minns knappt vad han gjorde som gjorde mig SÅ arg. Han var minst lika arg men han slår inte tjejer sa han... Jag vaknade väll på fel sida...

Slåg jag så hårt? 

Pinsamt med blåmärket.
Jag tog bilden igår och idag ser det ännu värre ut.(Det ser värre ut irl än på bilden också) Lite mindre rött och lite mer blå/svart/lila och lite större. (Jag fick det i torsdags)

   

(Jag vill inte heller va hon som har värsta utbrotten men tanke på att jag egentligen är jävligt snäll. Men dock rädd för att verka svag. Jag behandlar folk som dom förtjänar det och jag låter inte någon trycka ner mig. OCh sen att jag har lite kort stubin, lätt för att bli arg är ju sin sak.. Som sagt rädd för att verka svag. Snällhet är en svaghet. Rädd för att bli sårad så jag håller folk på avstånd från första början. Men som sagtr jag är väldigt snäll och trevlig egentligen och jag försöker verkligen)

Av EEmma :D - 13 oktober 2012 19:05

Det var egentligen inte alls det jag skulle göra idag. Jag skulle egentligen spela Sims3 hade jag tänkt. 


Sov hos Maja i natt med Sofia. Vi hade askul! Vi var nyttiga och åt morötter med dipp. Och så tittade vi på Hunger games. Men mitt i kommer Sofia och tar Rikard ifrån mig (Jag vet vad ni/vissa tänker, men nej, Rikard är en kudde) jag tror att vi snart har namn på alla våra saker faktiskt. haha, typiskt oss ;)

Ja, iaf. Sofia kom och tog den och det slutade med att alla 3 hade brottnings match om vem som skulle få ha den. Hahaha, det måste sett jävligt kul ut ;) 

Sen jag somnade först som vanligt.. Vi vaknade vid 10 tiden. Sen kollade vi på skräck film, Mirror, eller vad den hette. Jag blundade mer än vad jag kollade om jag ska va ärlig. 

 

Av EEmma :D - 12 oktober 2012 20:01

halloj! Här sitter jag och bloggar från Majas Tab medans hon och Sofia spelar Fifa13 :) as chill. Jag ska sova här i natt också vii ska kolla på skräck film, hunger games och vi ska va nyttiga och äta morötter med dipp. Maja kommenterar om fifa och jag och Sofia fattar ingenting. ;) men det är rätt kul att kolla på. Jag skulle va lite väluppfostrad när vi skulle gå ut i köket och säga hej till hennes föräldrar. Så jag tittar bort där dom sitter och säger hej. Och jag som är som en yr höna som inte har koll på någonting och som verkligen inte kan göra mer än en sak åt gången går in i väggen och håller på att välta ner tavlan....lyckat ;)

Av EEmma :D - 11 oktober 2012 20:25

Dökkvi har varit duktig de senaste dagarna. Idag red vi i padocken på Rävatorpet och det gick bra. Tränade lite tempoväxlingar och red igenom dressyr programet. Det är typ bara 2 veckor kvar nu :D


Ja, Sofia och jag filmade lite när vi red igår eller när det nu kan ha vatt ;)

Av EEmma :D - 11 oktober 2012 20:15

Snacka om gnällig. Haha. Och jag glömmer hela tiden bort att det gör ont så jag gör saker helt normalt och sen får jag en rejäl påminnelse om det när det gör ont ända ner i armen. Och jag borde inte gnälla om att jag har ont efter som att det är mitt eget fel. Och det är så löjligt också att jag fick så ont av att slå någon. Nu förtjänade han visserligen det... Men ändå och så får jag så ont i handen...Pinsamt.


Jaja, Jag har ju inte uppdaterat så bra men det antar jag att ni har märkt så det behöver jag inte berätta. Menjga har helt enkelt glömt det. Jag har tänkt att jag ska blogga och sen har jag bara glömt det. Men nu ska det bli bättring här.

 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards