emmaellerva

Alla inlägg den 21 maj 2012

Av EEmma :D - 21 maj 2012 20:56

För en gångsskull! hähä, jag har varit så ARG hela dagen, ända sen igår kväll. Asså. jag brukar verkligen inte vara långsint efter ett bråk så jag fattar inte varför jag har varit arg hela dagen, Men sen såg jag en bild som en lagt upp på Facebook med mig, Kim, det gjorde min dag xD

Så nu är jag på bättre humör. 

Så nu tänker jag fortsätta med min normala attityd, Vissa skulle nog beskriva mig som en Kaxig 7.a som tror att hon är något. Okej, det var vissorligen längesen jag blev kallad det men ändå, jag blir väll inte mindre kaxig för det. Men på tal om den kommentaren är jag ju inte sämre än att jag kan ångra att jag bettet mig som jag gjorde men nu är det löst iaf. 

Det känns bättre så, när INGEN kan trycka ner mig för du måste de komma förbi min mur, med andra ord min självgodhet, först :) 

Dock har jag fortfarande känslor och min största svaghet är att jag är för rädd för att älska någon eller låta någon komma nära mig. Jag har nästan lite fobi för att vara nära folk. Om jag ska stå väldigt nära någon som jag knappt känner eller liknande får jag nästan panik. Med andra ord, det är FÅ som jag låter gå så pass nära. 

Och när jag väl låter någon så nära är jag rädd för att bli sårad eller lämnad. Det är en tätt stor svaghet faktiskt x)


Ända sen jag slutade tjata om en kille som jag gillade innan och sen det tog slut mellan mig och Rikard har Dökkvi varit super duktig! Kan det vara så att han är lite svartsjuk kanske ;) Vill ha mig för sig själv? Kan det va så?


Det har ju vart så varmt idag och igår så jag har gått i bara linne (ja, andra kläder också ofc, men ingen tjocktröja eller liknande) Och jag har en liten känsla av att jag har bränt axlarna och kinderna.


Sofia och jag badade idag, första doppet! Det var 18grader i poolen och det var faktiskt riktigt skönt! När man var riktigt svettig efter att ha varit i stallet ett par timmar. 

 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards