emmaellerva

Alla inlägg under maj 2012

Av EEmma :D - 4 maj 2012 09:17

Jaaa, nu börjar jag bli tött på att vara förkyld. Nu har jag nästan inte ont i halsen längre men nu har jag feber och hosta ist. Man blir ju glad av det alltså.


Japp, så jag är hemma från skolan idag. Så jaaaaa, nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på om jag ska göra choklad muffins nu eller i eftermiddag.

Tror fan att jag ska göra det nu ^^

japp, såna ska jag göra, ni vet, det är ju jag som har gjort den på bilden och tagit bilden, så klart ;)) Vi säger det iaf...

   

Av EEmma :D - 4 maj 2012 08:33

Det var en som undrade igår hur jag tog bilderna på kommentarerna osv. så jag tänkte förklara lite enkelt. Det är inte så svårt men det är ändå många som inte vet hur man gör. 


1, På tangetbordet finns det en knapp högt upp där det står: Prt Sc. Tryck bara på den. På vissa bärbara datorer är texten blå. Då finns det en annan knapp långt ner där det står med blå text: Fn. Är det så får man hålla in den knappen samtidigt som man trycker på Prt Sc knappen. 


2.  Öppna något program som paint tex. 


3. Se till att den är markerad. Höger Klicka och välj klistra in eller tryck Ctrl V. 

 


4. Då borde det alltså se ut något så här:



5. Och om man sen då bara vill ha en viss bit tex, kommentarerna jag la upp, Klickar man på den knappen igen (Den jag har markerat med en pil och markerar sen området man vill ha.

Högerklickar och väljer koppiera. Eller trycker Ctrl C.


6. Gör sedan en ny bild igenom att klicka på Arkiv och sen ny. Eller Ctrl N.


7. Spara bilden Igenom att trycka Arkiv och sen spara. Eller Ctrl S ^^


Hoppas att det var till någon hjälp :)

Av EEmma :D - 3 maj 2012 22:38

neeeej, kött är inte mord, man bara dödar oskyldiga djur utan anledning! Och att föda upp minkar för att få päls. det är väll klart att vi ska göra det. 


Okej, jag förstår inte grejen med att föda upp djur för att vi ska få kött. Och förklaringen: Man behöver ju mat? Fungerar inte längre i den tid vi lever i. Det finns alternativ till kött. Så kom på något bättre svar.


Satt med Mamma och magnus och tittade på tv. så var det ett program om Mink farmar. Där man föder upp minkar för pälsens skull!?!?! http://svt.se/2.174787/1.2787569/minkfarmarna helt jävla sjukt! Att föda upp djur för köttets skull är sin sak. Men för pälsens skull!? Man föder upp minkar i små jävla burar, Trycker ner dom i en liten kärra, gasar ihjäl dom och flår dom. Bara för att idioter ska kunna ha sina fiiina pälskappor och allt vad det heter. Och för att tjäna pengar så klart. Vad annars? 


Satt och ritade denna, har inte lagt så mycket tid på den men det gör inget så länge budskapet går fram (Klicka på bilden för att se den större)


 


Av EEmma :D - 3 maj 2012 21:22


på den tiden som Dökkvi fortfarande vägrade hoppa med ryttare ^^

Av EEmma :D - 3 maj 2012 18:44

ooooooch, jag är övertrött ^^ Men jag är på ett strååålande humör! Faktiskt det är jag. 

Någon som kan komma på en riktigt bra låt? För jag är så trött på det jag brukar lyssna på :P


Efter som att det har varit så fint väder har jag varit ute rätt mycket, Jag är nog inte riktigt lika lik-blek längre. Kanske? Fast jag blir lixom inte brun. På vintern är jag jätte blek och på sommaren är jag bara blek ;) Fast en sak som jag gillar faktiskt är att jag får fräknar på näsan och händerna när jag solar. Jag har det bara på sommaren och det syns knappt, men ändå, I like it ^^


Var snabbt i stallet sen joggade jag samma runda som igår, Orkade liiiite längre men halsen min höll på å ta livet av mig xd 

   Hjäälp! Jaaa, så långt och ljust hår har jag haft. det är min naturliga hår färg...Och jämför med hur det ser ut nu ^^   

 


Av EEmma :D - 2 maj 2012 22:00

Jaaaa, jag ska försöka göra ett video inlägg i helgen eller på måndag, senast måndag. Blir det bra? :D

Av EEmma :D - 2 maj 2012 19:00

Haj! det går bra för bloggen nu och jag har blivit länkad både här och där. Känns bra!


Idag har vatt en sån deppig dag men det kan vara sömnbrist ^^ Eller något annan kul. Men nu är jag på ett toppen humör. Gick/Sprang en runda i skogen innan, Skönt! Synd bara att jag har så förbannat dålig kondis! Jag måste träna på det. Så från och med nu ska jag springa/Gå hela den korta rundan en gång om dagen, Mitt första mål nu är att kunna jogga hela den rundan utan att hålla på å dö.Rundan är kanske inte ens en kilometer allt som allt. Men med min kondition.......Jo, och sen när jag klarar det kan jag börja jogga längre rundor. Det är bra att röra på sig, för rör man på sig så blir man piggare, gladare, smartare och MER VÄLTRÄNAD :D Finns inget dåligt med att springa. Egentligen borde jag nog vänta med det tills min hals är bättre....Efter ett tag känndes det som att den skulle gå av och när jag kom hem hade jag blodsmak i hela munnen :P 


Denna videon är så klockren, jag skrattar varje gång, jag älskar alla hans videor, Och jag känner igen mig så mycket i denna ^^

Av EEmma :D - 1 maj 2012 21:28

 
Svar:  Humm. ja, man skulle kunna se det så. Och jag kan hålla med om att om jag hade fått välja hästen själv hade det varit sin sak men han var pappas häst innan och jag inte fick vara med och välja alls. Numera är det ju jag som tar hand om honom. Men jag är inte alls intresserad av islandshästar. Visst är jag glad att jag har häst, jag är bara inte glad att jag har just den hästen. Om vi säger att du har en "Bästa kompis" Som du inte alls trivs med, ni bråkar varje dag osv. Jag tror inte att du skulle fortsätta umgås med hn bara för att du har ju en bästis iaf, och man ska vara nöjd med det man har.

Svar:  Jo, som sagt så finns det mycket hjälp att få men jag tror dessvärre inte att en tränare kan få våra personligheter att gå ihop. Om vi nu ska fortsätta jämföra med äktenskap, Om man är tillsammans men man bråkar varje dag, man kommer inte överens och man passar inte ihop tror jag att du inte heller skulle fortsätta kämpa om du känner att det inte finns någon kärlek kvar.

Jag bryr mig om Dökkvi och jag ser att han inte mår bra där han är nu. Jag vill ju inte att han ska må dåligt bara för att jag ska ha en häst. Jag har inte heller sagt att jag ska sälja honom. Nej, nej! Men att låna ut honom till någon som är intresserad av islandshästar och är duktig på det känns som en bra ide. Låna ut honom till någon som kan få honom att må bra. Om inte annat mår inte jag bra av att det alltid slutar med bråk och att se någon som betyder mycket för mig inte ha det bra och inte trivas med mig och platsen jag har placerat honom på.

Det känns rättså hopplöst faktiskt efter ett halvår och jag har testat allt jag kan för att få det till att gå bra. Men ingenting vill fungera. Jag känner mig rätt uppgiven :(

   

Svar: Han är inte bara lite jobbig och det är inte så att han busar lite ibland. Du såg ju filmen. När han gör så är det inte bus. Det är som han bara inte ska göra det jag vill, inte gå dit jag vill. Jag tycker att det är kul med hästar som busar. Dock tycker jag inte att det är kul med hästar som varenda dag vägrar jobba, vägrar sammanbeta. Han har varit "lite jobbig" i ett halvår nu. Och det är inte bara "lite jobbigt" längre, Det är mycket jobbig faktiskt. Och helt ärligt så tror jag inte att barnen i Afrika tar illa upp om jag gnäller över att min häst är  "Busig". Och jag kan inte göra något åt att dom svälter faktiskt. .___, 

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards