emmaellerva

Alla inlägg under maj 2012

Av EEmma :D - 1 maj 2012 09:45

Jag hade ju tänkt att jag skulle göra ett videoinlägg men jag låter som en kråka som satt något i halsen. Men herregud, jag har typ aldrig varit hes i hela mitt liv. Inte blir det bättre av att jag lyssnar på musik och tvunget ska sjunga med. Det är fan inte en ton rätt ._______.


Jag måste ha en annan häst! Jag får snart abstinensbesvär här! Jag vill verkligen kunna rida ordentligt, kunna göra grundsaker.  Herregud, Sofias häst Nasse är typ hälften så gammal som Dökkvi och dom ska tävla nästa helg, Själv ska jag väll träna på att få honom att lyssna på skänklen sen får jag väll verkligen lära honom att GÅ PÅ SPÅRET för det kan han inte. JAG VILL TÄÄÄÄÄVLAAAA. NUUUUU xd Men jag kommer aldrig kunna tävla med Dökkvi. Pappa tror att det går och lösa med tränare, Jo, visst, vissa saker går nog att lösa med en tränare. Då var det ju bara det lilla faktum att Dökkvi och jag inte passar ihop. Det går inte! Vaddå, hade pappa tänkt att han ska gifta bort mig också eller? Passar vi inte ihop får vi väll fixa terapeut eller vad det heter som kan hjälpa oss och lösa aaaalla våra problem. DET FUNKAR INTE SÅ xd

Det är inte så lätt, fixa tränare och, poff, så är alla problem lösta och Dökkvi och jag älskar varandra och lever lyckliga i alla våra dagar. Nej, det är inte så lätt!

Jag vill inte sluta med ridningen heller för jag tycker att det är otroligt kul. Men jag tycker inte att islandshästar är kul, jag tycker inte heller att det är kul att avsluta varje ridpass med att vara asförbannad. När ingenting man gör fungerar.

Nej, pappa får göra vad han vill, jag ska fortsätta rida och jag ska ha häst hos Sofia. Men jag ska INTE ha Dökkvi. Så får han vara så vänlig och lösa det på något vis.


Ja, idag ska Sofia och jag cykla t eko och köpa glass, jag ska även ha en flugluva till Dökkvi och kanske flugspray. Såg igår att hans ögon redan börjar bli svullna tack vare flugorna.


Video från när jag hoppade i förrgår eller när det var.


    

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards