emmaellerva

Alla inlägg under februari 2012

Av EEmma :D - 8 februari 2012 23:15

...Det är mer än 110 som gillar min blogg på fb innan fredag lyssnar jag på hela denna ^^

Ni vet hur man gillar bloggen? I sidopanelen^^ 

Av EEmma :D - 8 februari 2012 22:00

Jag förstår mig inte på vissa som snackar med än när de är ovänner med någon annan och sen när de blir sams igen är man helt plötsligt inte ett dugg intressant längre? Så inte okej! Sånt gör mig så förbannad om jag ska vara ärlig. 


Fortsätt kalla mig emo, fortsätt kalla mig fjortis, för vet ni vad, JAG BRYR MIG INTE. Jag skiter fullständigt i vad ni tycker och tänker om mig, Så läge jag kan stå upp och kolla stolt min spegelbild behöver jag inte bry mig om era åsikter.

Och att stå och bitchblicka mig lär inte göra att jag tappar mitt fantastiska självförtroende, tvärt om kära du, det gör mig bara ännu kaxigare. Hata mig om ni vill för som sagt jag bryr mig inte, Jag har de som aldrig kommer svika mig så det är lugnt. 


Svartsjuka ungar som hatar en bara för att man snackar med vissa personer, PATETISKT! 

Av EEmma :D - 8 februari 2012 20:49

"jag kunde dö för dig, nu är du död för mig"


Shuu, ska bara blogga lite snabbt nu om dagen. Jag gillar inte att ta order, alltså blev jag rätt sur på mamma när hon kommer ner och ber mig städa, Och när jag är på dåligt humör blir små saker rätt stora så jag orkar inte skriva något långt inlägg, vill inte gärna ta ut min ilska på er. Har faktiskt fixat 2 tidsinställda som kommer ikv så håll koll ;)

Lite bilder Dock, Sofia och jag fotade lite innan ;D

                 

Av EEmma :D - 8 februari 2012 10:49

japp, här sitter vi (jag) och skrattar åt killarnas historier, de borde få pris asså! xD vill ni veta vad de snackar om nu? nej, det vill ni nog faktiskt inte...x3

Av EEmma :D - 7 februari 2012 21:40

Jag har tänkt på det, att jag lyssnar på väldigt mycket olika sorters musik? speciellt när jag ska gå och lägga mig, förrgår: Swedish House Maffia, ansiktet, Norlie & liv osv. Igår: Skrillex, Dead by April, korn, slipknot....Idag: Ebba Grön osv. vad fan blir det imorgon då? xD

Av EEmma :D - 7 februari 2012 20:57

Jag har börjat tröttna på min egen klädstil? Den är lite för söt och "osynlig" så nu mina kära vänner.....heheheh ;D

har tröttnat som fan på att folk kan köra med mig, tänker fan inte ta någon skit mer!

Av EEmma :D - 7 februari 2012 19:10

"Försent för att ångra men tid nog och tänka om. Och leva med det"


Hejhej, vänner, ovänner och icke vänner ^^


Fiiisaaatan vad kallt det är! :S Det är ju typ minst 65-. Kanske inte riktigt SÅ kallt, men det ÄR kallt. Det är inte lätt att vara otroligt frusen...Usch, jag fryser när det är kallare än 5+ ute så d kan ni kanske tänka er att jag är rätt djupfryst nu när det är 10- ^^ varför, varför!? Har jag mitt rum i källaren!? Det är typ 18-19 grader här. Och jag som är frusen då sitter och skakar. Nej, det är inte lätt när det är svårt. 


Jag fattar inte det, hur det alltid blir jag som är smakråd åt folk, hur det alltid blir jag som får hjälpa folk med killproblem osv. Visst jag tycket det är helt okej, jag hjälper gärna till, det är inte det. Jag bara undrar om jag har någon slags magnetisk kraft eller något? ^^ Jag har väll egna killbroblem att lösa, men jag hjälper gärna till om det är något. Utan att berätta för någon annan, Det värsta jag vet är när det inte går att lita på folk så jag försöker helt enkelt vara bättre! Jag svarar iaf alla som pratar med mig, Irl, sms, internet osv. Även fast jag inte har något vettigt att säga, det kan ju faktist betyda för personen man svarar. 


jaja, jag ska kanske berätta lite om dagen också? 

jag gör det.

Skola, bla, bla, bla. vikarie osv...
Följde med Sofia direkt hem idag efter som att hovslagaren skulle komma vid 4 så hade jag jäkligt bråttom! Så det fick bli så. Duktig polle som stod snällt och fint trots att det stod en mycket busig ung shettis i en av boxarna som gärna tog tag i Dökkvis grimma och vägrade släppa. det blev skor runt om precis som jag trodde. 

Pappa bara när han kollade på Dökkvis hovar: De är inte SÅ farligt slitna. Det kanske räcker med halv? Och då kollade han bara fram hovarna. Jag visste ju om att hovarna var jätte slitna under och långa. Först satte han skor fram och sen lyfte han bakhovarna och bara: Ojdå. Det skulle ju varit trakter här, det är det inte. Han är väldig öm när han går va? Och ja. det är han och det har jag sagt länge. Så han satte skor runt om. Dock kan jag inte rida förens jag köpt broddar. Nu när det är snö och så. Då blir det ju halt med skor. Så jag får förska fixa det i veckan. 

Jag tror att han kommer gå bättre nu för Roger trodde också att hovarna var anledningen till att han stannar. Känns bra att få det konstaterat av någon som är duktig på hästars hovar också. 


Lite bilder också kanske?

       
Maaajn eelskiing :3 :*  

Av EEmma :D - 6 februari 2012 20:26

blir det inget videoinlägg idag, för jag har en jävla skit dator, sämst i sverige!

Tyvärr blir det inget annat inlägg (förutom detta) idag heller för jag är rätt förbannad.

Presentation


Hejhej! För er som inte läst bloggen innan heter jag Emma, är 14år och har ett stort intresse för foto och ridning. Jag bloggar om allt möjligt mellan jord och himmel ^^
Det finns garanterat massa saker som bör tas med en nypa salt. Det kan hända att jag

Fråga mig

15 besvarade frågor

Omröstning

Ska jag byta till blogg.se?
 Ja
 Nej

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Musik :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Översätt


Ovido - Quiz & Flashcards